Çocuklar kitap fuarını gezdi

Çocuklar kitap fuarını gezdi

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bünyesindeki çocuklarla Antakya´da düzenlenen 2. Kitap Fuarına gitti.

Hatay büyükşehir Belediyesi´nin tahsis ettiği otobüs ile İskenderun´dan Antakya´ya giden 40 çocuk, fuarda kitap stantlarını  gezip, kitapları inceledi; Stant görevlilerden kitaplar hakkında bilgi aldı. Kitap, kırtasiye malzemeleri satın alan çocuklar, Türk sinemasının ünlü oyuncusu İlyas Salman´la oda sohbet ederken, Salman de kitaplarını çocuklar için imzaladı. Çocuklar, Hatay Şair ve Yazarlar Derneği´nden Eşref Azgın Türkileri, Ali Parlak ile Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile, Nevra Çağlayan´la da sohbet etti; yazar ve şairlere kitap imzalattı.
Çocuklar, yemekte Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Habib Neccar Sosyal Tesislerinde konuk edildi. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Çocuklarımız, kitap fuarında stantları ilgi ve merakla güzel zaman geçirdi. Bu kadar çok kitabı ve yayın evi görevlilerini ilk kez gören çocuklarımız için kitabın ne kadar önemli olduğunu anlattık. Hem kitap sevgisini aşılamak hem ortak ekip ruhu ile hareket etmek hem de ilk kez bir kitap fuarına götürerek onları mutlu etmek bizler için de çok güzeldi” dedi.





Anahtar Kelimeler: Çocuklar kitap fuarını gezdi

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90