Cumhuriyet için ´dilek feneri´

CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları, Hatay Büykşehir Belediyesi işbirliğiyle kentte Cumhuriyet Konseri düzenledi. CHP´li gençler, Cumhuriyet dileğiyle dilek fenerlerini de uçurdu ve Cumhuriyet´e bağlılığını ifade etti.

GÜNCEL 31.10.2018 11:08:34 0
Cumhuriyet için ´dilek feneri´

Nesrin Geyik//İskenderun

Etkinlikte konuşan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, partisinin gençleri adına Atatürk ve Cumhuriyet´e bağlılığını ifade etti ve 'Cumhuriyet Halk Partisi ilçe gençlik kolları olarak seçim zamanı ve seçim dışında gece gündüz çalışarak gençlerin varlığını hissetirdik. Gençlik örgütü olarak Cumhuriyettimizin kazanımlarını bırakmayacağız' dedi.
İskenderun Atatürk Anıtı Alanındaki konserde yerel müzik gruu Sıla da sahne aldı. Grup Sıla, eserleri Cumhuriyet´in 95. yılı için seslendirdi.

 

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20