Tarih: 08.11.2017 10:29

Cumhuriyet Kupası, İskenderun´a

Facebook Twitter Linked-in

Briç Federasyonunun etkinliği
Cumhuriyet Kupası, İskenderun´a

Akın Bodur/İskenderun
 Aslan ve Ercan, iki gün süren ve 428 çiftin yarıştığı Briç Cumhuriyet Kupasını yüzde 62.60 puanla turnuvanın birincisi olup, Cumhuriyet Kupasını İskenderun´a getirdi.

Dernekten plaketli teşekkür
İskenderun Briç Spor Kulubü yönetimi de, önceki gün akşam dernek binasında düzenlediği törenle Cumhuriyet Kupasının şampiyonu olan Arslan ve Ercan´ın başarısını kutladı ve plaketle teşekkür etti. Briç Cumhuriyet Kupasının şampiyonlarından Şehmuz Ercan´ın, Almanya´da bir kulübe transfer olması üzerine dernekte düzenlenen kutlama ve uğurlama töreninde konuşan İskenderun Briç Spor Kulubü yöneticisi Hasan Solmaz, iki sporcularının Ankara´dan en büyük kupalardan biriyle dönmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Dernek, atıl durudaki tesisi istedi
Cumhuriyet Kupasını kazanarak, İskenderun´a getiren briç sporcuları Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan´ı kutlayan Solmaz, 'Bu kupanın kazanılmasında İskenderun Belediyesinin kulübümüze verdiği Briç Salonun büyük payı vardır. Ancak o tesisten yaklaşık iki yıl önce de yine belediye tarafından çıkarıldı. Bunun nedeniyde yönetimin değişmesinden kaynaklandığını inanıyoruz. Umarız sporclarımız Mustafa ve Şehmuz´un bu başarısı, kenti yönetenlerin de dikkatini çeker ve halen atıl durumda olan o tesisi bize yeniden verip, briç sporunun gelişmesine katkı sunarlar' diye konuştu.
Solmaz, dernek adanı Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan´a plaket verip, kutlarken, dernek üyeleri de Ercan´ı Almanya´ya uğurladı. Dernekte düzenlenen özel turnuvanın geliri ile bir altın da Almanya´ya transfer olan Ercan´a destek amaçlı verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —