Demiryürek, ziyaretlerle veda etti

İskenderun/SES

İSKENDERUN 24.09.2024 10:47:00 0
Demiryürek, ziyaretlerle veda etti

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kırşehir Valiliği'ne atanan İskenderun Kaymakamlığına atanan Murat Sefa Demiryürek, ziyaretlerle veda etti. 

Demiryürek, ilk veda ziyaretini Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya yaptı. Hatay Valiliği'nin, sosyal iletişim sitesinden yapılan fotoğraflı paylaşımda şunlara yer verildi: “İskenderun Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle Kırşehir Valiliğine atanması münasebetiyle Valimiz Mustafa Masatlı’ya veda ziyaretinde bulundu. İlimize yaptıkları hizmetlerinden ve içerisinde bulunduğumuz zorlu süreçte özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür eden valimiz, yeni görevinde başarılar diledi.”

İskenderun Kaymakamı Demiryürek, belediyeye yaptığı veda ziyaretinde belediye başkanvekili Ali Rıza Kekeç, başkan yardımcıları ve personellerle tek tek vedalaştı. İskenderun Belediyesi'nin sosyal iletişim sitesinden yapılan paylaşımda, "Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kırşehir Valiliğine atanması münasebetiyle Belediyemize veda ziyaretinde bulundu. Belediye başkanvekilimiz Ali Rıza Kekeç, başkan yardımcılarımız ve belediye personellerimizle tek tek vedalaşan sayın valimize kentimize yaptığı hizmetlerinden ve içerisinde bulunduğumuz zorlu süreçte özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyoruz" ifadesine yer verildi. Demiryürek, aralarında İskenderun Teknik Üniversitesi, OSB gibi birçok kuruluşa da veda ziyaretinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Demiryürek ziyaretlerle

İSTE’de rektörlük başvurusu başladı

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Taksilere 'yönetim merkezi' uygulaması

"Eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarda" işbirliği

Araçta 336 tarihi eser

Dörtyol'da 'tefecilik' operasyonu

Ulucami, HBB ile Bursa arasında 'bekliyor'

Okul temizliğine 480 görevli

"Vali" Demiryürek, törenle uğurlandı

Befesa'da anlaşma sağlandı

Yağışlar olumsuz etkiledi

"Çocuk cinayetleri politiktir"

  • BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,14% -0,04
  • EURO

    37,05% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2954,48% 0,61
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,16