“Deprem bölgesi TOBB’nun öncelikli gündemi olmalı”

İskenderun ve Antakya ticaret ve sanayi odaları başkanları, yeniden başkanlığa seçilen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu kutladı.

EKONOMI 2.06.2023 11:02:00 0
“Deprem bölgesi TOBB’nun öncelikli gündemi olmalı”

TOBB Genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu kutlayan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, “Beklentimiz deprem bölgesinin öncelikli gündem olması” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, yayımladıkları mesajla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda tek listeyle giden seçimlerde, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 7'nci kez Birlik Başkanlığına seçilmesini kutladı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB’uncu Genel Kurulu münasebetiyle Ankara’da düzenlenen Genel kurula katıldıklarını belirterek, ‘Genel Kurulun TOBB, iş dünyası ve ülkemiz için hayırlara vesile olması’ dileğinde bulundu.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de Hisarcıklıoğlu’nu kutlayarak, “Yeniden başkanlığa seçilen Sayın Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederiz. Ülkemiz ve memleketimiz hayırlı olmasını dileriz. 6 Şubat deprem felaketi bölgemizi ve birçok Odamızı derinden etkiledi. Şehrimiz Antakya yok olma noktasına geldi. Bu süreçte çatı kuruluşumuzdan beklentimiz, deprem bölgesinin kalkındırılması ve desteklenmesini öncelikli gündem maddesi olarak gündeminde tutmasıdır” dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88