Tarih: 18.08.2017 10:49

Diş Sağlığı Merkezi bölgeye hitap edecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Çalışmaları yerinde inceleyen AKP Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, yapım işleri yakından takip ettiklerini belirtti. AKP İlçe Başkanı Ayhan Bodur´la birlikte gerçekleştirdiği incelemeye İskenderun ADSM Müdürü Hüseyin Yunus da eşlik etti.

Karasayar: Bölgeye hizmet verecek
İnceleme çalışmalarıyla ilgili yaptığı yazılı bilgilendirmede yeni ağız ve diş sağlığı merkezi binasında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Milletvekili Karasayar, “Yeni ADSM binasını çok önemsiyoruz. Günlük yapım işlerini takip ediyoruz. Yeni binanın kaba inşaatı tamamlandı. Şimdi ince işleri yapılıyor. Türkiye´nin en güzel diş hastanesinden birini İskenderun´a yapılıyor. Yaklaşık 7 dönüm arazi üzerine yapılmakta olan yeni ADSM binası tüm bölgeye hizmet verecekte büyüklükte olacak. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.

Ünite sayısı katlanacak
İskenderun ADSM Müdürü Hüseyin Yunus da 6 katlı inşa edilen yeni diş hastanesi binasında çalışmaların titiz bir şekilde sürdüğünü belirterek, “Bu hastanemiz bittiğinde dışarıya sevkler azalacak. Diş ünite sayısı iki katına çıkıyor. Son sistem makineler, ameliyat olanakları ve ileri teknolojik imkânlarla halkımız hizmetin en güzeline kavuşacak. Hekim sayısı artacak” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —