Düğünlere silah ve havai fişek yasağı

Kırıkhan´da 14 yaşındaki Eylem Ateş´in omur iliğine maganda kurşunu isabet etmesi sonucu belden aşağısının felç olması nedeniyle düğünlerde silah sıkılması ve havai fişek atılması yasaklandı.

30.08.2017 10:14:06 0
Düğünlere silah ve havai fişek yasağı

 

Bu olay üzerine ise Hataylı siyasiler ve kurum amirleri bir düğünde bir araya gelerek bundan sonraki düğünlerde silah sıkılması halinde cezai işlem uygulanacağını belirtti.
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran düğünde yaptığı konuşmasında da düğünlerde silah sıkılmaması yönünde ciddi kararlar aldıklarını ifade etti.
Bundan sonra Kırıkhan´da hiçbir düğünde silah ve havai fişek atılmayacağının altını çizen Erkayıran, 'Bu kurallara uymayan davetliler ve düğün sahibine cezai işlem uygulanacak. Bu kararı almamızdaki en büyük etken ise 14 yaşında maganda kurşunu ile yaralanan ve felç kalan kızımız Eylem içindir' dedi.
Eylem Ateş´i hastanede ziyaret ettiği sırada kendisine 'Siz devlet olarak beni koruyamadınız. Benim hayallerim vardı öğretmen olacaktım ama şimdi bu hayallerim bitti' dediğini hatırlatan Kaymakam Erkayıran, 'Eylem kızımız doğru bir kelime söyledi ve gözlerim doldu. Ama şimdi elimizden ne geliyorsa düğünlerde, asker uğurlamalarda kesinlikle silah sıkılması yasaktır. Herkesin bilmesini istiyorum' şeklinde konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07