Duru bebek için kampanya

Kök hücre nakli için uygun verici bekleyen kanser hastası Duru bebek için kampanya başlatıldı.

28.07.2017 11:39:08 0
Duru bebek için kampanya

Duru Reyhan için başlatılan Duru Bebek İçin Bir Tüp Kan Ver” kampanyasını Defne Belediye Başkanı Dr İbrahim Yaman ile birlikte belediyenin üst düzey yöneticileri ve çalışanları da kan vererek destekledi. 

Antakya Vali Göbeği´nde bulunan Kızılay aracında kan bağışı yapan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, “Biz Defne Belediyesi olarak bugün burada Duru Reyhan kızımız için kan bağışında bulunduk. Sadece iki dakika süren bir tüp kan bağışı ile ilik nakli için uygun donörün bulunmasına katkı sağlamak istedik” dedi.
Belediye yöneticileri ve çalışanlarının yanı sıra 24. dönem milletvekillerinden Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl´ün de destek verdiği kampanya ile ilgili Yaman, şu değerlendirmeyi yaptı: “Amacımız kan bağışı ile nice Duru bebeklerin umudu olunabileceği hakkında örnek olmak, farkındalık yaratmaktır. Türkiye´nin her yerindeki Kızılay merkezlerinde Duru Reyhan adı verilerek 1 tüp kan bağışı yapılabiliyor. Doku uyumunun tespiti için kan bağışı sayısı çok önemli. Bu sebeple hepimizin bu konuda hassas ve duyarlı olması gerektiğine dikkati çekerek herkesi, elinden geleni yapmaya davet ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler: Duru bebek için kampanya

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00