Eğitim Bir Sen temsilciliğine yeni yönetim

Eğitim Bir Sen İskenderun İlçe Temsilcisinin yapılan genel kurulunda sendikanın temsilciliğinin yeni yönetimi belirlendi.

GÜNCEL 16.11.2022 16:51:00 0
Eğitim Bir Sen temsilciliğine yeni yönetim

İskenderun/SES
İki liste halinde gidilen seçimde, Cengiz Kaya'nın listesi seçildi ve temsilcilik yönetimine getirildi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan Eğitim Bir Sen İskenderun İlçe Temsilciliği genel kurulunda Cengiz Kaya ile Hikmet Altunsöz'ün listeleri yarıştı. Kongrede, Cengiz Kaya'nın listesi 575 üyenin oyunu aldı ve göreve getirilirken, Hikmet Altunsöz'ün listesi ise 491 üyeden oy alabildi. Buna göre, Eğitim Bir Sen İskenderun İlçe Temsilciliğinin yeni yönetimi, Cengiz Kaya, Ali Koç, Selahattin Varan, Mehmet Altay, Ali Koç, Alaattin Kılıç, Ahmet Tuğ ve Ömer Osman Çolak'tan oluştu. 

Temsilcilik başkanı Kaya
Eğitim Birsen İskenderun Temsilcilik yönetimi, kendi arasında yaptığı görev dağılımıyla yöneticilerin görevlerini belirledi. Buna göre, Cengiz Kaya sendikanın temsilcilik başkanlığına getirilirken, Hukuk ve Toplu Sözleşmelerden sorumlu Başkan Yardımcılığına Ahmet Tuğ, Basın ve İletişimden sorumlu Başkan Yardımcılığına Alaattin Kılıç, Sekreterlikten sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Koç, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcılığına Mehmet Altay, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına Ömer Osman Çolak, Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına Selahattin Varan getirildi. yönetim kurulu, sendikanın hafta içi ve cumartesi günleri saat 09.00-17.00 arasında açık olacağını da duyurdu.

Anahtar Kelimeler: Eğitim temsilciliğine yönetim

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9538,67%-1,34
  • DOLAR

    38,84% 0,09
  • EURO

    43,77% 0,14
  • GRAM ALTIN

    4097,28% 1,69
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,37