Tarih: 17.05.2019 11:00

“Elbirliğiyle gayret içindeyiz”

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Türkiye Cumhuriyeti´nin güçlenerek ‘millete hizmet yolunda´ hızlı adımlar atıldığını, hükümetin çok ciddi çalışmaları ve yatırımlarının devam etttiği belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan, “Memleketimizin gelişmesi, yurdumuzun büyümesi, devletimizin güçlenmesi için elbirliği ile ciddi gayretler sarf ediyoruz” dedi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Valiliği ev sahipliğinde İskenderun´da şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi. Ramada Otel´de, Tosyalı Holding´in desteği ile düzenlenen iftarda konuşan vali Doğan, “Bugün bizlerle birlikte olup, iftarınızı bizlerle birlikte açtığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Ramazan-ı Şerif´in memleketimize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek günün feyzi ile birlikte memleketimizin gelişmesi, yurdumuzun büyümesi, devletimizin güçlenmesi için elbirliği ile ciddi gayretler sarf ediyoruz. Hükümetimizin de çok ciddi çalışmaları ve yatırımları devam etmekte. Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne birileri diz çöktürmek istiyor. Buna karşın Türkiye Cumhuriyeti buradan daha da güçlenerek çıkmakta ve milletine hizmet yolunda hızlı adımlarla devam etmektedir. Bugün şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte iftar yapıyoruz” dedi.
Dumlupınar Cami İmamı Emin Güven´nin Kur´an-ı Kerim okuduğu iftarda, duayı Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu yaptırdı. İftara, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İSTE Rektörü Türkay Dereli, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın ile kurum müdürleri de katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —