Emeklinin talebine 1.522 imza desteği

Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesi, emeklinin alım gücünün yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirdiği beş günlük imza kampanyasında1.522 imza topladı.

İSKENDERUN 2.02.2023 07:00:00 0
Emeklinin talebine 1.522 imza desteği

Akın Bodur/İskenderun
 Kampanyada toplanan imzaları TBMM Başkanlığına gönderecek. 
Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesi Başkanı Mustafa Çelik, kentteki  Sağlıklı Yaşam Parkı (Boyacılar Parkı) önünde devam eden kampanyada, emeklilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi için 1.522 kişinin imzalarıyla destek verdiğini belirtti. 
"Mutfakta yangın var; Emektiyiz haklıyız, kazanacağız" yazılı dövizlerin bulunduğu imza standı kampanyasının günde dört saat imzaya açık tutulduğunu belirten Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesi Başkanı Mustafa Çelik, emekliler, İntibak Yasasının çıkarılmasını istediğini de söyledi. Çelik, "Yaşanan ekonomik krizden kaynaklı olarak emeklilerin alım gücü çok büyük oranda düşü. Emekliler, temel ihtiyaç maddelerini bile almakta zorlanır hale gelmiştir. 2023 bütçesi de taleplerimizi karşılamamıştır. Bu durum bizler için taşınamaz hale gelmiştir. Taleplerimizin karşılanması için, TBMM'den maaşlarımıza ek zam yapılmasını, sağlık ve ilaç ihtiyaçlarımızın katkı payı kesilmeden karşılanmasını, yılda dört kez en az asgari ücret tutarında ek ödeme yapılmasını, emeklilerin sendikal haklarının yasal güvenceye alınmasını istiyoruz" açıklamasını yaptı. 

Anahtar Kelimeler: Emeklinin talebine . desteği

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,93% 0,02
  • EURO

    40,90% 0,02
  • GRAM ALTIN

    3813,04% 0,37
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00