Tarih: 25.10.2017 10:16

Emiroğlu, turnuvanın şampiyonu

Facebook Twitter Linked-in

Berkay Arıkan/İskenderun

17 ilden 71 sporcunun yarıştığı şampiyonada, Cankurt Emiroğlu Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonu ve Türkiye Hızlı Satranç Şampiyonu oldu. 16 Yaş ve Altı Kategorisinde ise İbrahim Berk Züberoğlu şampiyonluğu kazandı.
Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası´nda FM Cankut Emiroğlu 8,5 puanla Türkiye Yıldırım Şampiyonu olurken, FM Doğa Boran Şahin 7,5 paunla ikinci, Halil Nejat Özmen de 7 puanla üçüncü oldu. Türkiye Hızlı Satranç Şampiyonası´nda ise genel kategoride yine FM Cankut Emiroğlu 8 puanla Türkiye Hızlı Şampiyonu olurken, FM Doğa Boran Şahin ve FM Diyap Büyükaşık 7,5 puanla ikinci ve üçüncü oldu. 16 Yaş ve Altı kategorisinde İbrahim Berk Züberoğlu 7,5 puanla şampiyon oldu, aynı puanla Arda Altundal ikinci, Barış Emre Yılmaz da üçüncü oldu.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvada yarışan herkesin kendisi için birer şampiyon olduğunu söyledi. Şampiyonada ilk üçdereceyşi elde eden sporculara madalya ve kupalarının yanı sıra para ödülleri de verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —