“En iyi oynayan ekip olmak istiyoruz”

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor´da Teknik Direktör Semih Tokatlı, Payas Spor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istediklerini söyledi.

13.07.2017 09:04:35 0
“En iyi oynayan ekip olmak istiyoruz”

 

Yönetimle, taraftarlarla birlikte başarıyı yakalamayı hedeflediklerini de kaydeden Tokatlı, eski ve yeni oyuncuların kaynaşmasını da sağlayacak kapm çalışmalarının ilk etabının hedefle ilgili sonuçları vermeye başladığını belirtti.
Yeni sezon öncesinde kamp yaptıkları Afyonkarahisar´da sürdüren takımın teknik direktörü Tokatlı, transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade etti. Tokatlı, şunları ifade etti: “Takımımızda yetenekli futbolcular var. Transfer ettiğimiz futbolcuların tamamı yetenekli ve tecrübelidir. 2-3 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Payas Spor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istiyoruz. Yönetimimizle, ve taraftarlarımızla birlikte başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

Çift idman yapılıyor
Korel oteli tesislerindeki kamp çalışmalarında mavi beyazlı ekip, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapıyor. Prensipte anlaşılan futbolcular de tek tek kampa gelerek arkadaşları ile antrenmanlara katılmaya devam ediyor.

Ahmet Üçgün´e sahada doğum günü
Öte yandan geçen sezondan bu yana kalesini koruyan genç kalecilerden Ahmet Üçgün´ün 25. yaşına girmesinden dolayı kulüp yönetimi tarafından antrenman sonrasında sahada doğum günü sürprizi yapıldı. Payas Spor Sportif Direktörü Derman Gözükara, Kulüp Genel Müdürü Bülent Öntemel´in de hazır olduğu kutlamada, Teknik Direktör Semih Tokatlı, kesilen pastayı genç kaleci Ahmet Üçgün´e taktim etti.


Anahtar Kelimeler: oynayan ekip olmak istiyoruz

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00