Tarih: 27.03.2019 10:27

Engelliler, kupasını aldı

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubunda geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, kupasını aldı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor Bedensel Engelliler Basketbol takımı, Antakya Spor Salonu´nda konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediyespor takımı ile oynadığı karşılaşma sonrasında şampiyonluk kupasını aldı. Hatay Büyükşehir Belediyespor Bedensel Engelliler Basketbol takımı, rakibi Mersin takımını da 62-11´lik skorla yendi.

Namağlup şampiyon oldu
Namağlup şampiyonluğunu ilan eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Bedensel Engelliler Basketbol takımı, Mersin Büyükşehir Belediyespor takımıyla yaptığı karşılaşma sonrasında şampiyonluğunu ilan etti ve Bedensel Engelliler Basketbol 2. Ligine yükseldi. Takım, şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´tan aldı.
Karşılaşma ve şampiyonluk kupasının alınması sonrası değerlendirmede bulunan takım sorumlusu Serkan Çelik, şampiyon olmaktan dolayı çok mutlu olduklarini ifade etti ve sporcuları kutladı. Çelik, 'Namağlup şampiyon olduk. Takımımızla ne kadar gurur duysak az. Onların azmi ve inancıyla şampiyonluğu hak ettik. Gelecek sezon 2. Lig´de mücadele edeceğiz. 2. Ligde bu sezon gösterdiğimiz performansın daha iyisini orada sergilemek istiyoruz' dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —