´Erasmus, deneyim açısından önemli´

Belen Kaymakamlığı ve ‘Youth Alma´ derneği işbirliğiyle Romanya´nın Yaş kentinde yapılan ‘Listen, Feel, Communicate´ adlı proje, Türkiye, Romanya, İtalya, İspanya ve Litvanyalı katılımcılarla birlikte gerçekleştirildi.

GÜNCEL 20.06.2018 10:05:43 0
´Erasmus, deneyim açısından önemli´

İskenderun/SES

Belen Kaymakamlığını temsilen projeye katılan Hatay´dan beş öğretmen, genç bireylerde şiddet içermeyen iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik metotları ele aldı. Eğitimin yanı sıra okul ziyaretlerinde bulunan erasmus heyeti, yaygın öğretim metotları, öğretim tekniklerinin uygulanması ve değerlendirilmesi de yaptı. Erasmus heyeti, Osmanlı döneminde Yaş Antlaşması´nın imzalandığı bölgede bulunan kültür sarayı, ulusal tiyatro ve Yaş Müzesini de ziyaret etti.
Kaymakam Abdulaziz Aydın, projeye katılan öğretmenlerin mesleki ve kişisel anlamda kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra yurt dışında edindikleri deneyimleri aktarmaları açısından Erasmus+projelerinin büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler: Abdülaziz Aydın

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00