Erasmus projesi Romanya’da

Belen Kaymakamlığının ortak olduğu, 4-12 Eylül 2022 tarihleri arasında Romanya’nın Sulina şehrinde gerçekleştirilen, “Story Time Of Real Youth” adlı proje 5 gencin katıılımı ile tamamlandı.

GÜNCEL 19.10.2022 13:50:00 0
Erasmus projesi Romanya’da

 

İskenderun/SES
Belen Kaymakamlığının ortak olduğu, Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında finanse edilen ve 4-12 Eylül 2022 tarihleri arasında Romanya’nın Sulina şehrinde gerçekleştirilen, “Story Time Of Real Youth” adlı proje 5 gencin katılımı ile tamamlandı. Romanya’dan ‘Utopian Society of Euxine’ adlı kuruluşun ev sahipliğini üstlendiği ve Belen Kaymakamlığı’nın ortaklığı ile düzenlenen eğitimde Türkiye, Romanya, Moldova ve Ukrayna’dan 25 genç bir araya geldi.
9 gün süren yoğun eğitim programının temel amacının, farklı bir kültürel toplum için yeni modeller geliştirmek üzere çalışmalar yürütmek kapsamındaki projede; gençlerin, takım çalışmaları, açık hava etkinlikleri, tartışmalar, bölge keşfi ve tarih araştırmaları gibi yaygın eğitim yöntemlerine dayalı çalıştaylar ile proje teması etrafında yeteneklerini artırmaya yönelik olduğu ifade edildi. Belen Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, proje konusuna ek olarak Sulina’da Osmanlı’nın izleri ve Türk kahvesi, bina yapıları ve Türkiye’de yaşayan azınlıklar konusunda gençler sunum yaptı. 
Açıklamada, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz'ın da, Erasmus+ projelerinin gençler için büyük bir fırsat yarattığını, projelerle gençlerin sosyal, kültürel ve dil öğrenimi açısından kendilerini geliştirme imkânı bulduğunu belirttiğine yer verildi. 

Anahtar Kelimeler: Erasmus projesi Romanya’

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00