Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının karşılaşmaları sürüyor.

SPOR 21.05.2018 10:04:20 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuva takımlarından Eşref Dönmez Biçer Beton Spor ile Selim Kurt Karayolları Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yaptığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Erkan Yalçın, Lütfü Batar ile Eyüp Saydam´ın yönettiği maçta, Eşref Dönmez Biçer Beton Spor´un golünü Naci İnan, Selim Kurt atarken, Karayolları Spor´un golünü ise penaltıdan Mehmet Albayrak kaydetti.
34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu karşılaşmasında Cemil Soley Körfez Demirgücü Spor, uzatma dakikasında gelen golle Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spor´u 2-1 yendi. Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Nadir Dörtkaş ile M. Sait Güden´in yönettiği maçta, Cemil Soley Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Sinan İkiz ve Sekan Yıldırım atarken, Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spor´un tek golü ise Erdem Kömürcüoğlu´ndan geldi.
Arsuzlu şehit Enver Durmaz´ın ailesi ve sevenleri, şehidimizin adının verildiği Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spor´un, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasındaki Cemil Soley Körfez Demirgücü maçını izledi. Şehit Durmaz´ın ailesi, Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spora da karşılaşma öncesi çiçek verip, başarı diledi ve baklama ikram etti. Maç öncesi de şehit Durmaz için saygı duruşunda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler: Erhan aksay turnuvası

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00