Tarih: 29.05.2018 10:13

Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Cevdet Uygun Bülent Reklam, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Şehit Hakan Tan Fil Filtre Spor´u 3-2 mağlup etti.

Arsuz: 2-Meydan Gençlik: 2
Körfez Grubunda mücadele eden takımlardan Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor ile Ali Alıcı 1071 Meydan Gençlik, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Erkan Yalçın ile M. Sait Güden´in yönettiği maçta, Ali Alıcı 1071 Meydan Gençlik´in gollerini penaltıdan İbrahim Öz ile Ömer Dağ, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor´un gollerini de Yusuf Keleş ile Erman Mansuroğlu attı. Bu sonuKarşılaşmada Ali Alıcı 1071 Meydan Gençlikten İbrahim Karakuş, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor´dan da Hakan Büyükatilla kırmızı kart gördü.
Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor 3 karşılaşmada 3 beraberlik alırken, Ali Alıcı 1071 Meydan Gençlik ikinci maçında ilk kez puan almış oldu.
Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi ise Mehmet Boşnak Yıldev takımınına 3-2 yenildi.
Antakya Grubunda da Hatay İdmanyurdu Üzümdalı Spor ile karşı karşıya geldi. Maçta Hatay İdmanyurdu, Üzümdalı Spor´u 2-1 yendi.
Antakya Esentepe Futbol Sahası´nda oynanan karşılaşmada ise Ayakkabıcılar Odası ve Karsulular Derneği takımları karşı karşıya geldi. Maçı Karsulular Derneği Takımı, 8–1 önde tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —