Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Sargül İnşaat, Esen Gençlik Spor´u 4-1 mağlup etti.

SPOR 15.06.2019 09:54:49
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Orhan Yıldız/İskenderun

 Turnuva, Şeker Bayramı nedeniyle verilen dokuz günlük aranın artından devam ediyor. Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grbunda maçlar devam ediyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde, Antakya Grubu maçları ise HBB Esentepe Sahası ile Nazım Koka Sahasında yapılıyor. Antakya´daki Nazım Koka Sahasında günde iki maç, HBB Esentepe Futbol Sahasında ise günde dört maç oynanıyor.

Veteranlar: 5-Karayolları: 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubunda mücadele eden İskenderun Veteranlar takımı, Şetit Serkan Kasap Karayolları takımını 5-0 yendi. Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, H. Nadir Dörtkaş ve Uğurhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar takımının gollerini Abdulkadir Tavşan (2), Hüseyin Ateş, Fatih Kıraç ve Sedat Kaymaz kaydetti.

Fenergücü, 5-0 yendi
Körfez Grubunda mücadele eden Yaşar Demir Fenergücü de Fil Filtre Spor´u 5-0´lık skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Sadettin Aslan ve Oğuzhan Işık´ın yönettiği maçta, Fenergücü Spor´un gollerini Barış Yurdagül, İsmail Üstün, Gazi Dal, Mehmet Çakıcı ile Müslüm Yıldız attı.

Antakya maçları gollü geçiyor
Antakya´da oynanan maçlar gollü geçti. Turnuvanın D Grubunda mücadele eden İnder takımı, Elektronikçiler Odası takımı ile HBB Esentepe sahasında karşı karşıya geldi. Maçta, İnder takımı ilkyarı bulduğu pozisyonları değerlendirerek devreyi ilk yarıyı 3-0 tamamladı, ikinci yarı attığı golle skoru 4-1 olarak sonuçlandırdı.
Turnuvada mücadele eden Güneyler takımı HBB Esentepe Sahasında yapılan maçta, Ayakkabıcılar Odası takımını 6-1´lik skorla yendi ve sahadan üç puanla ayrıldı.
HBB Esentepe sahasında yapılan farklı bir karşılaşmada ise Şeyhali Mahalle Muhtarlığı takımı, Domder takımını 7-2 yendi. Ekinci Spor takımı da Demir Otmotiv takımını 6-2´lik skorla yendi ve sahadan üç puanla ayrılan takım oldu.
Antakya Grubu´nda Nazım Kaka Sahasında oynanan maçlarda Oktay Çağlar, Antakya Medikal´i 3-2, Faris Kültür ise Açıkdere´yi 2-0´lık skorla mağlup etti. HBB Esentepe Futbol Sahasında oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
Küçük Sanayi Sitesi: 4-HBB Park Bahçe: 2
Hatay İdman Yurdu: 4-Samandağ El Mina İnşaat: 2
Akademi Hastanesi: 9-Mozaik İnşaat: 0
Esentepe Sosyal Yard. Derneği: 7-Hatay Medeniyetler: 7

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15740,74%-0,83
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,29% 0,12
  • GRAM ALTIN

    6367,50% 1,94
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74