Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor.

GÜNCEL 4.07.2019 11:02:35 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Körfez bölgesinde B Grubu Play-Off karşılaşmalarında mücadele eden Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor, Sarıgül İnşaat Spor´u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Berat Buğra Çelik, Mustafa Kaya ve Mehmet Şahan´ın yönettiği maçta Arsuz Belediye Spor´un gollerini İbrahim Gündüz ile Gökhan Zeytun attı.
B Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim Spor da Fenergücü Spor´u 4-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Mustafa Kaya, Berat Buğra Çelik ve Mehmet Şahan´ın yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Selami Arpaçayır (4) kaydetti.
Turnuvanın Körfez kategorisi A Grubunda mücadele eden Denizgücü, Körfez Demirgücü Spor´u 2-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Faik Karaolan, Hakan Özpınar ve M. Uğur Aktaş´ın yönettiği maçta, Denizgücü Spor´un gollerini Asım Onur İgmeli ile Kadir Barut atarken, Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü Spor´un golünü ise Ali Onur Köse kaydetti.
Turnuvanın A Grubunda bulunan FC Meydan Gençlik ise Mehmet Kölemen Deniz Spor´u 3-1 yendi. Arsuz belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Faik Karaolan ve M. Uğur Aktaş´ın yönettiği karşılaşmada, FC Meydan Gençlik´in gollerini Turan Kuyumcu (2) ve Suphi Öztürk kaydetti. Deniz Spor´un golünü de Ferdi Zemzem attı.
Eleme turunda, Antakya HBB Esentepe Futbol Sahası´nda oynanan maçlarda Küçük Sanayi Sitesi takımı Yurdkan Bayırlı Sürücü Kursu´nu 9-2, Yeniçağ ise Özkan Orman Ürünleri´ni 4-0, Güneyler takımı Şeyhali Mahalle Muhtarlığı´nı 8-2, İnder de Samandağ El Mina İnşaat´ı 4-2 yendi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,16% -0,11
  • EURO

    34,95% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2523,95% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00