Tarih: 07.06.2018 10:53

Ersen Korkmaz´dan 3. kitap

Facebook Twitter Linked-in

Demokrat İskenderun gazetesinin sahibi gazeteci Ersen Korkmaz´ın 2011-2015 yılları arasında yayınlanan kentin siyasi atmosferinin de belleğini oluşturan yazılarından derlediği üçüncü kitabı Demokrat´ta Gece Kovboyu 2 kitabı okuyucusuyla buluştu.
Kitaba ilişkin yaptığı değerlendirmede imtiyaz sahipliğinde basılı olarak yayınlandığı dönemde Gece Kovboyu köşesinin en çok okunan özelliğine dikkat çeken Ersen Korkmaz, kitabın bir başka özelliğini ise olayları birebir yaşamasının ve kendi gazetesi dışında herhangi bir yerde yayınlanmamış olmasının oluşturduğunu belirtti. Kitabın önsözünde de “Elimizde bulunan kitap; bir anlamda, kitaba konu olan kişilerin bir aynası olup, hiçbir yerde yayınlanmayan gerçek olaylardan derlenmiş bir yapıttır. Kimbilir! Belki siz de bu yapıtta yer almış olabilirsiniz… Bu kitap, bir anlamda kişilerin, kişilik özelliklerini de ortaya koyan özel bir yapıttır” denildi.
Sağlık sorunları nedeniyle 1993 yılında kurduğu Demokrat İskenderun Gazetesi´nin yayınını 2016´da durduran ersen Korkmazbir yıl önceye kadar haberciliği haber sitesinde sürdürmüş, sitesi beşinci kez heacklenmesi nedeniyle mesleğe bir süre ara vermişti. Korkmaz´ın yazıları halen Antakya´da yayınlanan bir gazetede yayınlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —