Ersen, Rengin´in klibini tanıttı

'Rengin bir akşamüstü seninle/Zengin bir sofrada yani kalbinde/Ah turuncu rüyalar her gecemde/Güneşin kucağında her nefeste/Bu gece kalbimi zorladım/Sanırım çok seni yokladım/Yalan değil hiç korkmadım/Küf rengiydi günahlarım' adlı dize

GÜNCEL 10.08.2022 14:48:38 0
Ersen, Rengin´in klibini tanıttı

İskenderun/SES


'Rengin' klibinin ön gösterimi (gala) ve tanıtımında klipte oynayan arkadaşlarının yanı sıra yakınları ve arkadaşlarıyla buluşan Ersen, klip gösterimi öncesi ´Rengin´i katılımcılar için canlı seslendirdi.

Rengin´e danslı, pastalı kutlama

Ersen Gök, ´Rengin´in klibine gitarda Doğukan Aydın´ın, davulda Celal Avcı´nın, basta Kemal Büyük´ün, saksafonda Anıl Şallıel´in ve mix-masteringte ise Akın Erdem Kadiz´in katkı sunduğunu belirtti. 

İskenderun Dans Akademisi kursiyerlerinin dans gösterisi yaptığı klip tanıtımında, ´Rengin´in youtube´den yayımlanması pastayla kutlandı. Rengin, internette https://youtu.be/Ts97Ae0mkG8 adresinde yayımlanıyor.

'Müzikle 8 yaşında tanıştım'

'8 yaşında müzikle tanıştım'´ diyen ve müziğe ilgisini sürdüren İskenderunlu Ersen Gök (31), ´Rengin´ adlı klip çekiminin gala gösterimini yaptı. 'Yazamadıklarım” ve “Hikayem Mor” adlı parçalarla müzik sektöründe adından bahsettiren Ersen Gök, lisans eğitimi sonrası Beykent Üniversitesi´nde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı ve ardından Arsuz´da evinin altında ´yeni nesil cafe´ işletmeciliğine başladı. Küçük yaşta başladığı müzikli ilgisini kesmeden sürdüren Ersen, Duygu Atakan´ın düzenlediği 'Ben şarkı söylersem' adlı ses yarışmasına katıldığı kardeşi Deniz Gök ile birlikte birincilik elde etti. “Yazamadıklarım” adlı single çalışmasıyla Sinan Akçıl´dan destek gördüğünü anlatan Ersen, pandemi salgını nedeniyle memleketi Hatay´a dönmek zorunda kaldığını belirtti ve 'Evinin bahçesine ´yeni nesil kahve dükkanı´ açtım' değerlendirmesini yaptı.

 

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20