Tarih: 09.04.2018 10:22

Ertem: Çağrımız karşılık buldu

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Antakya´da katıldığı partisinin il kongresinde kamu borçlarının ertelenmesine ilişkin açıklamada bulunmuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, TBMM´de gündeme getirdiği Hatay esnafının yaşadığı sorunlar ile ilgili durumu hükümetin görmezden gelemediğini kaydetti. Ertem, “Esnafımızın yaşadığı sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde defalarca gündeme getirdik, bu çağrılarımızın karşılık bulması esnafımız adına sevindirici. Cumhurbaşkanı´nın hükümet adına esnafa yönelik sözleri bizce yeterli değil tabi ki ama esnafımıza nefes aldıracağına inanıyoruz. Bu konunun bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Hatay ziyaretinde, “Hataylı ve Kilisli kardeşlerime müjdem var. Esnaflarımızın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarını bir yıl erteledik. İşverenlerimizin SSK borçları için adım attık. Geçtiğimiz aralık ayından önümüzdeki hazirana kadar olan SSK borçlarının ertelenebilmesine de imkan sağladık” diye konuşmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —