Tarih: 20.05.2017 19:12

Erzin Belediye: 4-Ziroğlu İlkokulu: 4

Facebook Twitter Linked-in

 

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı hakemler Hasan Nadir Dörtkaş, Burak Zengin ile Oğulcan Yabanabat yönetti. Karşılaşmada Erzin Belediye Spor´un gollerini Yusuf Karcı, Ömür Tanışman, Alper Çelen ile Emre Ertaç atarken, Ali Kemal Ziroğlu İlkokulunun golleri ise Seran Şimşek (3) ve Bülent Polat kaydetti.

Fenergücü: 8-Mobilyacılar: 1
Fenergücü ile İskenderun Mobilyacılar Odası Spor maçı da 8-1´lik skorla tamamlandı. Hakemler Erkan Yalçın, Sergen Pekkara ile Burak Zengin´in yönettiği karşılaşmada Fenergücü Spor´u farklı galibiyete taşıyan golleri Zeyni Özdemir (3), Gazi Dal (2), Cüneyt Zihnioğlu (2) ile Mahmut Genç attı. Mobilyacıların tek golü de Halil´den geldi.

Fil Filtre: 1-Palmiye: 1
Turnuvada mücadele eden Fil Filtre Spor ile Palmiye Hastanesi takımları da yenişemedi.
Hakemler İsmail Çetin,Murat Ayhan ile Yunus Demir´in yönettiği maçta, Fil Filitre Spor´un golünü Ramazan Tekin, Palmiye Hastanesi´nin golünü ise Hakan Şimşek kaydetti.

Sağlık Spor, Denizgücü takımını 7-3 mağlup etti.
Hakemler Onur Parlak, Enes Çolak ile Oğuz Yücel Aslan´ın yönettiği karşılaşmada, Hatay bölgesinin A klasman hakemlerinden Özkan Çelikel ile geçmişte Beşiktaş ve Trabzon Spor´un da bulunduğu süper lig takımlarında forma giyen Yusuf Tokaç da, Sağlık Spor formasını giydi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —