Erzin OSB´nin 11 parseli açık arttırmada
Erzin Organize Sanayi bölgesi Yönetim Kurulu, en küçüğü 6,5 dönüm, en büyüğü 75 dönümlük 11 adet sanayi parselini açık arttırma usulü ile ihale edecek.
İskenderun/SES
İhale 20 Mart´ta Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılacak.
Hatay Valiliğinden yapılan duyuruya göre ihale, metrekaresi 60 lira tahmini bedel üzerinden başlatılacak ve tahsis, açık artırma sonucunda en yüksek teklifi eden katılımcıya yapılacak.
İhale ile ilgili yapılan duyuruda; “Mülkiyeti Hatay Erzin OSB´ye ait parseller OSB Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri ile Müteşebbis Heyet´in belirlemiş olduğu arsa tahsis ve satış prensiplerine göre ve Hatay Erzin OSB´nin kuruluş protokolünde belirlenen sektör grubu olan “Karma OSB” ne uygun faaliyet gösteren 'Üretim ve İmalat yapmak şartı ile sanayi faaliyetlerinde kullanılmak üzere avans olarak 60 TL/m2' belirlenen muhammen bedel ile açık artırma usulü ile ihale edilmek suretiyle katılımcılara tahsis edilecektir” denildi.
20.03.2020 Cuma günü saat 14:30´da Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:17 Antakya/Hatay adresinde bulunan Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yapılacak ihale için istenilen evrakların olduğu zarf en geç 20.03.2020 Cuma günü saat 13:00´e kadar aynı adreste bulunan Erzin Organize Sanayi Bölgesi yetkili birimine teslim edilmesi isteniyor.
Açık arttırma en küçük parselden başlayacak
Parsellerin tahsis işlemi OSB Yönetim Kurulu huzurunda açık artırma yöntemi ile yapılacağı ve yüzölçümü en küçük parselden başlanacağı kaydedilen ihale ilanında, katılımcıların tahmini bedelden aşağı olmamak üzere tekliflerini sözlü olarak sunacakları, açık artırma sonucunda en yüksek teklifi eden katılımcıya ihale edilmek suretiyle arsa tahsis edileceği kaydedildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15740,74%-0,83
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,29% 0,12
-
GRAM ALTIN
6367,50% 1,94
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




