Erzin, tek golle yendi
Spor Toto 3. Ligi
Akın Bodur/İskenderun
TFF Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor, sahasında konuk ettiği Yeni Ordu Spor´u 1-0 mağlup ederek, sahadan 3 puanla ayrıldı.
Erzin Şehit Oğuz Kılınç Stadında oynanan ve hakemler Hakan Engin, Azad İlhan ile Faruk Yağlı´nın yönettiği karşılaşmada Erzin Spor´un golünü 61. dakikada Sefa Aktepe atttı. maçın 77. dakikasında Erzin Sporlu Ender, ikinci sarı kart cezalısı olarak kırmızı kart gördü ve saha dışında kaldı. Bu sonuçla Erzin Spor, ligdeki puanını 19´a çıkartdı ve grubun 11. sırasına yükseldi.
Karşılaşmayı değerlendiren Erzin Spor Teknik Direktörü Okan Kopan, rakipleri Yeni Ordu Spor karşısında iyi bir oyun çıkardığını belirttiği takımını övdü ve sporucuları kutladı. Erzin Spor Teknik Direktörü Kopan, galibiyeti yüreklerini ortaya koyarak sakatlanan ve sahada olmayan oyuncularımıza armağan ettiklerini ifade etti. Kopan, 'Son haftalarda yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle 6 puan kaybettik. Bununla maçların son dakikalarını daha kontrollü oynamayı öğrendik. Ciddi eksiklerimiz olmasına rağmen, futbolcularımız güzel iş başardı. İlerleyen süreçte güzel işler yapacağımızı da düşünüyorum fakat kent, Erzin Spor´un Spor Toto 3. ligine çıktığı ruhu ve ilçe olarak takımı sahiplenmeyi yarı yarıya bırakmış durumda. Bu coşkuyu ve birlikteliği sağlayabilirsek, çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum' değerlendirmesini yaptı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,23% -0,04
-
GRAM ALTIN
6414,10% 2,70
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




