Tarih: 27.12.2017 09:30

Esen-Kayra berabere kaldı

Facebook Twitter Linked-in

 

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Esen Gençlik ile İskenderun Kayra Spor takımları karşılıklı gelen gollerin ardında 4-4 berabere kaldı.
Hatay bölgesi hakemlerinden Yunus Emre Güllü, Ömer Şanverdi ile Ali Çağlar´ın yönettiği müsabakada İskenderun Esen Gençlik´in gollerini Yusuf Kürkçü (2), Deniz Kimyon ile Berk Yıldırım atarken, İskenderun Kayra Spor´un gollerini ise Abdurrahman Toprak (2), Mehmet Can ile Ahmet Can attı.

Karaağaç liderliğini sürdürüyor
Hatay Amatör Küme U-16 Ligi C Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, 36 puanla grubunda liderliğini sürdürüyor.
Karaağaç Spor U-16 takımı Arsuz Karaağaç Belediye Spor tesislerinde yapılan karşılaşmada Nardüzü Gençlik Spor´u 2-0 mağlup ederek liderlik keyfini yaşıyor. Turuncu Beyazlı ekip Karaağaç Spor´a üç puan kazandıran golleri Baver Özbahçeci ile Muhammed Çelik attı. Karaağaç Spor bu galibiyetin ardından C Grubunda 36 puan ile grubunda liderliğini sürdürüyor.

Kırıkhan 30 puana ulaştı
Hatay Amatör Küme U-16 Ligi C Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor´un galibiyet serisi devam ediyor. Kırıkhan Spor, kende sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Umut Gençlik Spor´u 1-0 mağlup etti. Kırıkhan Spor´a üç puan getiren golü Yusuf Alat attı. Kırıkhan Spor U-16 takımı bu galibiyetin ardından puanını 30´a çıkarttı. Ligde bir maçı eksiği bulunan Kırıkhan Spor, grupta ikinci sırada yer alıyor. Karşılaşmada kısa mesafede kafasına top çarpan Kırıkhan Spor´lu Cengiz Usta, çağrılan ambulans ile birlikte hastahaneye kaldırıldı. Durumu iyi olan genç futbolcu taburcu edilerek evine gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —