Tarih: 15.08.2019 11:36

Eski takımıyla bayramlaştılar

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

 Malatya Spor´un yeni futbolcuları, Kayra Spor teknik direktörü Seyfi Kesik, Kenan Mercanoğlu ve takım arkadaşlarıyla da bayramlaşıp, sohbet etti.
Bu arada İskenderun Kayra Spor´dan Malatya Spor´a transfer olan Emre Nur, sahada mücadele edeceği yeni takımının U 19´daki arkadaşlarıyla birlikte antrenmanları sürdürüyor.

Meydan´dan transfer
Öte yandan Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Meydan Spor, Emre Turhan´ı yeniden renklerine bağladı. Karaağaç Spor formasını 7 yıl önce giyen Emre Turhan, Adana Demir Sporlu olmuştu. Emre, bu sezondan itibaren Meydan Spor formasıyla mücadele edecek.

Taşkır, yaşamını yitirdi
İskenderun Spor´un kurucularından Mahmut Taşkır, kurban bayramında yaşamını yitirerek, hayata veda etti. Gazetemize iletilen bilgiye göre, Mahmut Taşkır´ın cenazesi bayramın üçüncü günü İskenderun´un Cumhuriyet Mahallesi 143 sokaktaki evinden alınarak, Övündük mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor´un teknik heyeti ve futbolcuları, Taşkır´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Dörtyol´a yeni yönetim
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor ise yeni yönetim aralışını sürdürüyor. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin´ın girişimi ve desteğiyle , Dörtyol Belediye Spor Başkanlığına yöredeki iş insanlarından Hacı Osman Çevik´in getirilmesinin planlandığı belirtildi. Kesinlik kazanmaya bilgiye göre, Dörtyol Belediye Başkanı Keskin, kası bir sürede kulüp başkanlığana Çevik´in getirileceğini açıklayacak.

Teknik direktör Özipek ´anlaştı´
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grubunda mücadele eden Nizip Spor, bölgenin teknik direktörlerinden Halis Özipek ile anlaştı. Nizip Spor Başkanı Hüseyin Yılmaz, 'Takımın teknik direktörlüğüne Halis Özipek´i getirdik' açıklamasını yaptı. Teknik direktör Özipek, aralarında İskenderun Spor, Anamur Belediye Spor ile Karaağaç Spor´un da bulunduğu takımları da çalıştırmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —