Esnafa el dezenfektanı dağıttı

El el temizliği ve önemine dikkat çeken Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sprey kutularında ambalajlanan el dezenfektanlarını esnafa dağıttı.

GÜNCEL 21.03.2020 15:55:13 0
Esnafa el dezenfektanı dağıttı

Dünyayı tehdit etmeye devam eden Corona virüs (Kovid-19) salgının yayılmasını engellemek amacıyla çalışma yürüten Belen Belediye Başkan Gül, koli bazlı aldığı el dezenfektanlarını, 0,5 litrelik sprey kutularına şişeleyerek, ilçe genelindeki tüm esnafa dağıttı.

Esnaf ziyareti yaparak, yayılmayı engellemek amacıyla yapılacak en önemli tedbirin, el temizliği ve tokalaşmamak dile getiren Başkan Gül; “El temizliği ve ellerimizi 20 saniye boyunca Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı şekil ve kurallara göre yıkama alışkanlığı kazanmak çok önemli, çünkü elleri sık sık yıkamak bu virüse karşı alınabilecek en önemli tedbirdir, tokalaşmayalım, sarılmayalım, gönülden bağlanalım” dedi.

Anahtar Kelimeler: Esnafa dezenfektanı dağıttı

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00