'Esnafı rahatlatacak çalışmalar yapacağız'

Saadet Partisi (SP) adayları seçim çalışmaları kapsamını Dörtyol´da sürdürdü.

SİYASET 25.03.2019 10:38:44 0

İskenderun/SES

SP GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Yıldız ve Dörtyol Belediye Başkan adayı Murat Karakoyun, Dörtyol´da belediye başkanı Yaşar Toksoy, yerel gazeteler ve meslek odaları ile esnafı ziyaret edip, projelerini anlattı ve destek istedi.
Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldız, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi, ekonomideki daralmanın esnafı zor durumda bıraktığını, pek çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını, bir kısmının ise ayakta kalmak için mücadele ettiğini söyledi. Yıldız, seçilmesi halinde esnafa her türlü kolaylığı sağlayacaklarını, esnafı rahatlatacak çalışmalar yapacaklarını söyledi.
31 Mart seçimlerinden partisinin büyük bir zaferle ayrılacağını anlatan SP GİK Üyesi Çalışkan da, 'Vatandaş her şeyin farkında. İftira ve yalanlarla hiçbir şeyin üstünü örtemeyecekler. 31 Mart gecesi Saadet´in gecesi olacak. Saadet Partisi´nin yükseliş gecesi olacak' dedi.

 

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10107,68%-1,64
  • DOLAR

    39,98% 0,30
  • EURO

    46,89% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4291,02% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6812,98% 0,09