Esnafın vali ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, Defne Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yusuf Ceylan ve yönetimi ile kentteki ayakkabıcı esnafı ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´yi makamında kabul etti.

GÜNCEL 15.10.2018 09:25:19 0
Esnafın vali ziyareti

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Ata, ziyarette, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda Defne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Yusuf Ceylan ile yönetimine başarı diledi. Ceylan da vali Ata´ya kabul ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.
Valilikten yapılan ayrı bir açıklamada da, Antakya Belediye Başkanı Kimyeci ile ayakkabıcı esnafını makamında kabul eden vali Ata, ülkemizde üretilen erkek ayakkabılarının yüzde 35´ini üreten Hatay´ın ayakkabı üreticilerinin sorunları ve Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi´nin kurulum çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Açıklamaya göre Kimyeci de ziyarette vali Ata´ya kabulünden dolayı teşekkür etti ve Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi´nin kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00