Tarih: 28.04.2022 09:39

Evde kalaşnikof ele geçirildi

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan ´basın bilgi notu´ açıklamasında şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphelilerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda İskenderun´un Yıldırımtepe Mahallesi´nde bulunan 2 ayrı ikamette yapılan aramada; 1 adet kalaşnikof, 1 adet şarjör, 30 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak S.K. yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem yapılmıştır.'
Defne´de de polisin yaptığı bir çiftlik evinde, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda Defne´nin Dursunlu Mahallesinde bulunan bir çiftlik evinde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 15 adet kartuş, 5 adet fişek, 1 kök Hint keneviri ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak A.M. yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem yapılmıştır' ifadesine yer verildi.

Üstünde ´tabanca, bıçak, makas´ çıktı
Valilik açıklamasında şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 01 Mart ile 12 Nisan tarihleri arasında Belen´in İssume ve Fatih Mahallesi´nde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olaylarının şüphelileri S.G.T. ile Y.K. motosiklet çalarken suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 4 adet mermi, 2 adet tornavida, 1 adet bıçak, 1 adet makas ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak haklarında adli işlem yapılan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —