Tarih: 31.03.2022 06:37

EXPO alanlarına toplu ulaşım düzenlemesi

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz EXPO alanına ulaşım için Konacık-Hüyük-Gözcüler-Yukarı Kepirce-Karahüseyinli-Karaağaç güzergahlarından kalkan araçlar, alandan İskenderun minibüs garajına varacak. Karşılıklı seferlerin bilgilerine Hatay Kart mobil uygulamasından ulaşılabilecek. 

HBB açıklamasına göre Antakya alanına ulaşımda ise hareket noktaları Şirince su deposu, Aşağıokçular Mahallesi İstiklal 1. Cd., Meydancık Mahallesi, Basmahane Sk.-Mustafa Kemal Şeyhoğlu Caddesi, Süreyya Halefoğlu Caddesi, Sinan Aygün Alanı, Serinyol Mahallesi Hatay Caddesi, MKÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Giriş Kapısı, Üçgedik Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Sinanlı Mahallesi olarak belirlendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi4nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şöyle: “Şehrin farklı noktalarından Antakya ve Arsuz´daki Expo alanlarına ulaşımın kolayca sağlanabilmesi için güzergâhlar oluşturan HBB, vatandaşların Expo alanlarına ulaşmasında herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli düzenlemeleri yaptı. Yeni güzergâhların 1 Nisan´dan itibaren kullanılacağını ifade eden HBB yetkilileri, vatandaşların otobüslerin sefer saatlerine Hatay Kart mobil uygulamasından ulaşabileceğini bildirdi.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —