EXPO´da Yeni Türkü konseri

EXPO´da Yeni Türkü konseri

Hatay Büyükşehir Belediyesi, EXPO 2021 alanlarında verilecek iki konsere ev sahipliği yapacak. Arsuz´daki EXPO alanında yarın akşam saat 21.00´de Yeni Türkü konser verecek.

Türk rock müziği sanatçısı Feridun Düzağaç da 22 Nisan Cuma akşamı, saat 21.00´de Antakya´daki EXPO alanındaki amfi tiyatroda sarkılarını seslendirecek.

İskenderun/SES
EXPO 2021 Hatay alanları, iki konsere ev sahipliği yapacak. EXPO alanlarında, Feridun Düzağaç ve Yeni Türkü konser verecek. Yeni Türkü, şarkılarını 21 Nisan Perşembe (yarın) akşam saat 21.00´de Arsuz´daki EXPO alanında seslendirecek. Türk rock müziğinin güçlü ismi Feridun Düzağaç da 22 Nisan Cuma akşamı, saat 21.00´de Antakya´daki EXPO amfi tiyatroda sevenleriyle buluşacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi, konserlere gitmek isteyen vatandaşların her iki alana ulaşım için ücretsiz servis imkânı sağlayacak. HBB, ücretsiz servislerin; Yeni Türkü konseri için 21 Nisan Perşembe günü Antakya Köprübaşından saat 19.00-19.30 arasında, MKÜ Kampüsünden saat 19.00´da, Pac Meydanından da saat 19.30-20.00arasında; 22 Nisan Cuma günkü Feridun Düzağaç konseri için de Antakya Köprübaşından saat 19.00-20.30 arasında, MKÜ Kampüsünden saat 19.00-20.30 arasında ve Pac Meydanından da saat 19.00´da kaldırılacağını açıkladı.

 

 

 

 



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,03% 0,37
  • EURO

    43,19% 1,53
  • GRAM ALTIN

    3958,03% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67