Tarih: 13.09.2018 11:02

F. Tosyalı ´varlık fonu´ yönetiminde

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

Tosyalı Holdung Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Müdürü´nün atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete´de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 11 Eylül 2018 tarihinde imzaladığı kararnameye göre, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Türkiye Varlık Fonu yönetimi başkan ve 7 üyeden oluşuyor.
Başkanvekilliğine Berat Albayrak getirilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri de şu isimlerden oluştu: Selim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, Rifat Hisarcıklıoğlu, Erişah Arıcan, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez atandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş.´nin Genel Müdürlüğe de Zafer Sönmez atandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yayınlanan ve Resmi Gazete´de yayımlanan 11 Eylül 2018 tarih ve 2018/163 sayılı kararname şöyle: 'Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Aonim Şirketi Yönetim Kurulunun ekli listede belirtilen başkan vekili ve üyelerden oluşmasına ve genel müdür Zafer Sönmez´in atanmasına, 19/8/2016 tarihli ve 6741 sayılı Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Ananim Şirketinin Kurulması ile bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair kanunun 2 ncii maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince karar verilmiştir.'

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —