Tarih: 29.06.2018 10:58

Fenergücü: 10-TCDD: 3

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun-Antakya/SES

Turnuvanın Körfez Grubunda ise mücadele sürüyor. Rasim Bulut Fenergücü, Murat Aygörmez TCDD İskenderun takımını 10-3´lük skorla yendi. Maçta, Mahsun Ergün, ilk yarıda 3, ikinci yarıda da 3 olmak üzere 6 gol attı. Diğer goller Ahmet Selim Üğütücü (2), Barış Yaylagül ile Yakup Doğan´dan geldi.
Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugitin, Sadettin Arslan ile Lütfü Batar´ın yönettiği karşılaşmada TCDD İskenderun´un gollerini de Fevzi Öz (2) ile Ferhat Güngördü kaydetti.
Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Antakya bölümünde devam eden mücadelede, Üzümdalıspor, Ayakkabıcılar Odası ile karşı karşıya geldi. Maçta Üzümdalıspor, Ayakkabıcılar Odası´nı 5-2 mağlup etti.
Turnuvada Antakya´daki grup maçları sona erdi. Antakya E grubunun iki iddialı takımı Karsulular Derneği ile HATSU grup liderliği için karşı karşıya geldi. Nazım Koka sahasında oynanan ve grup liderliğini belirleyen maçta iki takım da centilmence mücadele etti. E grubunun güçlü takımı Karsulular Derneği, HATSU takımını 4-1 yenerek grubunu lider bitirdi ve ilk ön eleme turunu atladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —