Tarih: 29.08.2020 09:26

Futbol seçmelerinde ´yerli ve milli´ yaklaşımı

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, başlayan ve 30 Ağustos Pazar (yarın) tarihine kadar sürecek olan futbolcu seçmesi devam ediyor. 5 Temmuz İskenderun Spor, seçmelerle 18-22 yaş aralığındaki yetenekli gençleri A takımına kazandırılması amaçlanıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, BAL´da mücadele eden takımlardan 5 Temmuz İskenderun Spor´un, y´erli ve milli´ sloganıyla bu toprakların çocuklarına imkan tanımayı hedeflediklerini belirtti. Tosyalı´nın İskenderun´a 3. lig takımı kazandırdığı ifade edilen belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tosyalı´ya ilişkin şu değerlendirmede bulunuldu: 'Tos yalı, BAL liginde mücadele edecek olan şehrimizin bir diğer takımı 5 Temmuz İskenderun Spor için kolları sıvadı. Yerli ve Milli sloganıyla bu toprakların çocuklarına imkan tanımayı hedefleyen başkan Tosyalı´nın hedefi BAL Liginde yetişecek olan genç oyuncuları 3. Lig takımına kazandırmak. Seçmeler Sarıseki Fuat Tosyalı Tesislerinde yapılacaktır. Seçmeler 4 gün sürecek ve bu seçmelere 18-22 yaş aralığındaki genç oyuncular davetlidir. 22 yaş üstündeki oyuncular için ise kulüp referansı olmak şartıyla takımla antrenmanlara alınacaktır.'
5 Temmuz İskenderun Spor Sportif Direktörü Seyfi Kesik, '5 Temmuz İskenderun sporumuzun (A) takım oyuncu seçmeleri 27-30 Ağustos tarihlerinde Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde saat 16.00-19.00 arasında yapılacak. 18-22 yaş aralığındaki Hatay geneldeki oyuncuları kapsayan seçimlerden alınan oyuncular A takım bünyesine kazandırılacak' açıklamasını yapmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —