Futbolculardan havuzda ´kuvvet çalışması´

Erzin Belediye Spor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy ile kulüp müdürü Cumhur Yıkar takımın antremanını izleyerek, futbolculara moral verdi.

2.01.2017 08:48:50 0
Futbolculardan havuzda ´kuvvet çalışması´

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grubu´nda mücadele eden Erzin Belediye Spor´un lig arasında yaptığı kamp, Antalya Belek Limak Arcadia otelinde devam ediyor. Takımın teknik direktörü Recep Aydemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzin Belediye Sporlu futbolcular, sabah otel havuzda kuvvet, öğleden sonra da sahada kondisyon, taktik ve top çalışması yaptı.

Erzin Belediye Spor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy ile kulüp müdürü Cumhur Yıkar da takımın antremanını izleyerek, futbolculara moral verdi.

Yazılı açıklamaya göre, kaleci antrenörü Halil Akkuş, kalecileri lige en iyi şekilde hazırlamak için çaba harcadıklarını belirtirken, (masör Sabit Korkmaz ile malzemeci Suphi Öztürk de görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiklerini kaydetti. 

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00