Galibiyete 1.4 milyon lira

Hatayspor yönetimi, takımın galip gelip kümede kalması halinde sporculara birer milyon lira prim verecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk de Hatayspor'a vereceği galibiyet birimini 400'er bin lira olarak açıkladı.

SPOR 23.05.2024 10:19:00 0
Galibiyete 1.4 milyon lira

İskenderun/SES

Futbolcularla toplanan Hatayspor yönetimi, takımın ligde kalması halinde birer milyon lira prim verecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk deTrendyol Süper Ligde kalma umdunu son haftaya taşıyan ve bu hafta Mersin'deki sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Atakaş Hatayspor'un galibiyet pirimini arttırdı ve 300 biner liradan 400 biner liraya yükseltti. Ligde kalma mücadelesi veren A. Hatayspor'un Trendyol Süper Ligin son haftası oynayacağı Rizespor maçında galip gelmesi durumunda geçtiğimiz günlerde futbolculara 300 bin primi verileceği açıklayan Öntürk, bu primi 400 biner liraya çıkardığını belirtti. Öntürk, “Hatayspor'un son maçı alarak, rakiplerin de puan kaybını bekleyerek, ligde kalmayı arzuluyoruz. Futbolculara, yönetim kuruluna ligde kalmak kaydıyla 300 biner lira prim sözü vermiştim, bunu 400 biner lira yaptım. İnşallah, ligde kalacağız ve önümüzdeki sene kurumsal, borçsuz harçsız, ligde iyi başarılar elde eden bir Hataysporu izletmek için gayret göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

Taraftar için İskenderun'dan otobüs kaldırılacak 

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez de HBB ile işbirliği içinde maçı izlemek isteyen taraftar için otobüs kaldıracaklarını bildirdi. "Haydi Hatay, hep birlikte zafer için kenetlenelim. Süper Lig’de bizi gururla temsil eden Hatayspor’a destek olmaya gidiyoruz" açıklamasıyla Hatayspor taraftarına seslenen belediye başkanı Dönmez, otobüslerin 26 Mayıs Pazar saat 13.00'da Endüstri Meslek Lisesi önünden kaldırılacağını ifade etti. Süper Lig’de kalmak için Hatayspor’un son ve en kritik maçına çıkacağını anımsatan Dönmez, sosyal iletişim sitesinden yaptığı açıklamasında, "Bu önemli günde  taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Hep birlikte stadı doldurarak takımımızın yanında olalım" paylaşımına yer verdi.


Anahtar Kelimeler: Galibiyete . milyon

Hurdacıları 'meclis komisyonu' araştıracak

İTSO 'meclis neden kapalı' sorusunu yanıtladı: Kapatmanın temeli iç yönerge

Prefabrik evler boşaltılmak mı isteniyor?

"Deprem bölgesinde pozitif ayrımcılık ne oldu?"

Çirkin: Başka derdimiz yokmuş gibi anayasa tartışacağız

Mengüç, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı

Mullaoğlu'ndan "ÇED gerekli değil" kararına soru önergesi

Özçelik İş'ten Yolbulan'da grev kararı

Karbondioksit ölçümlü sigara karşıtı kampanya

Mengüç, CHP'li kadınların başkanı

Payas'ta iki katlı binada patlama

MCG Tower duruşmasına sanıklar zorla getirilecek

Bakanlık: Karara itiraz edildi

"Sesimi duyun istiyorum!"

Sorunlar, 7,5 metrelik ruloda

  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75