Gazilere ihtimamın üst sınırı yok

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ve yönetimi, Hatay Valisi Erdal Ata´yı ziyaret etti.

HATAY 13.02.2018 10:29:16 0
Gazilere ihtimamın üst sınırı yok

 

Konuklarını makamında kabul eden vali Ata, “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve emniyeti için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımızın hakkını ödemek asla mümkün olmaz. Bizlerin yapması gereken çok büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın yansıra güçlü ve müreffeh yarınlar için çok daha fazla çalışmaktır. Şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınları ile gazilerimize karşı devlet ve millet olarak göstermemiz gereken ihtimam ve ilginin üst sınırı yoktur. Onlar elbette her şeyin en güzeline layıktırlar. Bu anlayışla bizler de devletimizin imkanları ve mevzuat çerçevesinde şehit yakınları ve gazilerimizin talep ve beklentilerini yerine getirme gayreti içerisindeyiz'dedi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dernek başkanı Kokusever de derneğin çalışmalar veprojeler hakkında vali Ata´ya bilgi verdi, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00