Gelecek Partisi´ne İskenderun´da 69 katılım

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz: Erken seçim olmaz

SİYASET 11.01.2022 17:30:06
Gelecek Partisi´ne İskenderun´da 69 katılım

Gelecek Partisi İskenderun´da düzenlediği ´tanışma ve kaynaşma´ töreninde, partiye katılan 69 kişiye rozetlerini törenle taktı.

İskenderun Atlı Spor Kulübünde düzenlenen kahvaltılı törene partinin ilçe yönetimi, üyeleri, yeni katılan partilileri de katıldı. Törende konuşan Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, olası bir erken seçimin yapılmasını beklemediğini, seçimin 2023 yılında yapılacağını ifade etti. Gelecek Partisi ilçe başkanı Yılmaz, 'Erken seçim yok. Seçim, 2023´te yapılacak. Ama belki, cumhurbaşkanı Erdoğan, üçüncü kez cumhurbaşkanı seçilebilmek için seçimin normal süresine bir-iki ay kala seçime götürebilir ve erken bir seçim o tarihte olabilir. O zaman da anayasa ve yasalara göre yeniden seçilme hakkını elde edebilir. Çünkü, yasaya ve mevcut düzenlemelere göre cumhurbaşkanının üçüncü kez seçilebilmesi için erken seçim kararı alınması lazım. O zaman yeniden seçile hakkı olabilir' değerlendir- mesini yaptı.

Törende partiye yeni katılan üyelerden 49 kişiye rozetleri Gelecek Partisi İsenderun ilçe yönetimi tarafından takılırken, partinin ilçe başmanı Yılmaz da üye sayılarının bini geçtiğini kaydetti.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,22% -0,04
  • GRAM ALTIN

    6445,19% 3,19
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74