Gençlere yönelik projelere ´başarı plaketi´

AKP Yerel Yönetimler Başkanlığının Ankara´daki Başkent Millet Bahçesi´nde düzenlenen ´Yerel Yönetimler ve Gençlik´ Proje Yarışması Ödül Töreninde, Antakya Belediye Başkanı AKP´li İzzettin Yılmaz´a başarı plaketi verildi.

GÜNCEL 25.11.2021 11:10:36
Gençlere yönelik projelere ´başarı plaketi´

Antakya/SES

 2019 yerel seçimlerinden günümüze kadar geçen süreçte gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren belediyelere ödül verildi. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz´a ´başarı plaketi´ ödülünü, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Antakya´da gençlere yönelik çok önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade eden Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´dan başarı ödülünü almanın gururunu yaşadığını söyledi. Yılmaz, 'Bugün bizim adımıza çok önemli bir gün. Gerçekten çok heyecanlı ve gurur doluyuz. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından Ankara´daki Başkent Millet Bahçesi´nde düzenlenen Gençlik Festivaline Antakya Belediyesi olarak katıldık ve standımızı açtık. 21 Kasım´da sona eren Gençlik Festivalimizin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleriyle düzenlenen ´Yerel Yönetimler ve Gençlik´ Proje Yarışması Ödül Töreninde yer alarak, yaşanan büyük heyecana şahitlik ettik. 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Antakya´da gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal, kültürel ve sportif yatırımlardan dolayı Antakya Belediyesi olarak ödül almaya hak kazandık. Düzenlenen ödül töreninde Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden ödülümüzü alarak, gençlere yönelik yatırımlarımızı taçlandırmış olduk' diye konuştu.
AKP Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen Yerel Yönetimler Gençlik Festivalinde yer alan Antakya Belediyesi, ´el sanatları müzesi, bilim merkezi, olimpik yüzme havuzu, restorasyon çalışmaları dahil olmak üzere birçok proje ve gençlere yönelik hizmetlerini tanıttı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,25% 0,15
  • GRAM ALTIN

    6257,38% 0,19
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00