Tarih: 11.12.2019 10:16

Gençlerin maçı gollü geçiyor

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, Sarıseki Spor´u 4-1 mağlup etti.
İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Soylu, Sadettn Arslan ile Oğuzhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada, İskenderun Asaş Spor´un gollerini Yasin Özdemir (2), Ali Üstün ve İsmail İsmail kaydederken, Sarıseki Spor´un golünü de Necip Güler attı. Maçta, Sarıseki Spor´lu Abdullah Demirci ve İskenderun Asaş Spor´lu Abdulkadir Baykılıç, kırmızı kart gördü. Bu sonuçla İskenderun Asaş Spor, ligdeki puannını da 17´ye yükseltirken, Sarıseki Spor ise 7 puanda kaldı. İskenderun Asaş Spor Başkanı Zeki Göçmen, sahadan galip ayrılan takımını futbolcular ve teknik kadroya verdiği yemekle kutladı.

Yıldız Spor /-1 yendi
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, deplasmanda Altınkaya Belediye Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti. Antakya Nazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada skor, her iki yarıda atılan gollerle belirlendi. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 30´a yükseltti.
Öte yandan Hatay Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Kırıkhangücü Spor Kulübünün yönetimi, takımın teknik direktörlüğüne Hamit Uyar´ı getirdi.

Amatör Gençler Ligi maçları
Hatay Amatör U 19 Gençler Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Kırıkhan Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanann karşılaşmada İskenderun Kayra Spor´un gollerini Mehmet Tüfekçi, Renaz Akdemir ile Yusuf devecioğlu attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanını 28´e yükseltirken, Kırıkhan Spor ise 22 puanda kaldı.
Hatay Amatör U 19 Gençler Liginde bulunan Karaağaç Spor ise Payas Spor takımını 4-0´lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla Karaağaçspor, ligdeki puanını 25´e yükseltti.
Hatay Amatör U 16 Gençler Ligi C Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor´ ise Poyraz Spor´u 2-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerinie Ömer Ateş attı. Bu sonuçla Kayra Spor, ligdeki puanını 37´ye yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü.

Efsane Spor, dörtyü finallerde
Hatay Amatör U 14 Gençler Ligi D Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor da Karaağaç Spor´u 4-1 yendi. Bu sonuçla, İskenderun Efsane Spor, grubunda şampiyon oldu ve Hatay U-14 kategorisinde dört ü finallere katılma hakkını kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —