Gençlerin gözüyle büyükleri anlattılar

İskenderun/SES

GÜNCEL 18.06.2024 12:26:00 0
Gençlerin gözüyle büyükleri anlattılar

Nardüzü Ortaokulu İngilizce öğretmeni Güllüzar Oktay, 19 yıldır görev yaptığı Nardüzü Ortaokulu'nda 15. kez bir tiyatro oyununu  öğrencileriyle sahneledi.
Nardüzü Ortaokulu Tiyatro kulubü üyesi öğrenciler Turgut Özakman'ın Ah Şu Büyükler adlı oyununu Yükseliş Koleji salonunda sahneledi. 

Anne babalar ile öğretmenlerin ağırlıklı olarak yer aldığı seyirciye gençlerin gözünden anne ve babaların tutumunun anlatıldığı oyunun sonunda gençler, ayakta alkışlandı.
Oyun hazırlığını Ocak ayında başlatan Nardüzü Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencileri, oyunun dekor, kostüm ve müziklerini de birlikte hazırladı. 

Oyunun finalinde performanslarıyla göz dolduran oyuncu öğrenciler, oyunu yöneten Güllüzar Oktay ile Okul Müdürü Okyay'ı kutlayan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü 14 öğrenciyi tek tek kutladı, başarı dileklerini paylaştı. Oyunu yöneten Nardüzü Ortaokulu İngilizce öğretmeni Güllüzar Oktay, tiyatronun çocuklara farklı bir vizyon kazandıracağını inandığını belirtti.

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

HTO'dan 56 hekime plaket

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

  • BIST 100

    9141,31%-0,67
  • DOLAR

    39,53% -0,21
  • EURO

    45,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4307,98% 0,26
  • Ç. ALTIN

    6950,65% 0,22