Gençlik merkezi çevre grubundan mama ve süt

Dörtyol Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, çevre temizliği ve sokak hayvanları besleme çalışması gerçekleştirdi.

GÜNCEL 23.07.2020 10:19:38 0
Gençlik merkezi çevre grubundan mama ve süt

Hatay ili Dörtyol ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı´na bağlı faaliyet gösteren Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi çevre temizliği ve sokak hayvanları besleme çalışması gerçekleştirdi.

Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi bünyesindeki gönüllü çalışma yürüten çevre timi üyeleri, Gençlik Lideri koordinasyonunda, Dörtyol Yeşilköy Mahallesi Atatürk Parkında, sokak hayvanlarının beslenmesine katkı saglamak için uygun yerlere mama ve süt bırakıp sahil temizliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında çevre timi üyelerine ikramda bulunuldu.

Aralarında çevre grubunun da bulunduğu 6 farklı çalışma grubundan oluşan Gönüllülük Kulübü Çevre ve doğa alanlarında çeşitli faaliyet ve farkındalık çalışmaları sürdürüyor. Gönüllülük Kulübü ile “Yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının artırılmasını, bunlara karşı bilinçli bir nesil yetiştirilmesini, sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarını, kendi akranları başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarını, topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilmesini, gönüllülük faaliyetlerine katılımının alışkanlık haline dönüştürülerek yaşamlarının bir parçası haline getirilmesinin” amaçlandığı kaydedildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38