Giresunspor: 0 - Hatayspor: 1

Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor, deplasmanda GZT Giresunspor´u 1-0 yendi.

SPOR 26.12.2021 17:18:49 0
Giresunspor: 0 - Hatayspor: 1

Karşılaşmanın tek golünü 81. dakkada El Kaabi attı.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi Stadında oynanan ve hakemler Volkan Bayarslan, Ali Saygın Ögel ile Murat Altan´ın yönettiği maça, A. Hatayspor, Munir, Popov, Burak Öksüz, Falette, Onur Ergün, Sackey, Ribeiro, Sadık Baş (dk. 67 Muhammed Mert), Adama Traore (dk. 66 Lobjanidze), El Kaabi (dk. 85 Kamara), Diouf kadrosuyla sahaya çıktı.

Maçın ilk yarısında yapılan ataklardan sonuç alınamayınca, ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın tem golü ise 81. dakikada geldi. Bu dakkada, Atakaş Hataysporlu Onur´un ceza sahasına yaptığı ortada arka direk yakınında bulunan Diouf, topu kafayla El Kaabi´ye aktardı. El Kaabi de topu filelerle buluşturdu: 0-1.

İlerleyen dakikalarda takımların yaptığı ataklardan sonuç alınamayınca, karılaşma A. Hatayspor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve sahadan 3 puanla ayrılan takım Hatayspor oldu. Karşılaşmada, Ribeiro, Falette, Lobjanidze (Atakaş Hatayspor), Süleymanov, Sergio ve Diarra (GZT Giresunspor) sarı kart gördü.


Anahtar Kelimeler: Giresunspor Hatayspor

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9858,74%-0,19
  • DOLAR

    36,23% 0,02
  • EURO

    37,98% -0,05
  • GRAM ALTIN

    3374,10% 0,41
  • Ç. ALTIN

    5516,14% 0,40