Tarih: 03.03.2022 10:14

Gökdere Spor ´devredildi´

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Dörtyollu Abdullah Kartal tarafından satın aldığı belirtilen Erzin Gökdere Spor, 2022-2023 sezonundan itibaren maçlarını Dörtyol ´da oynayacak. Yeni sezonda kulübün adının da Dörtyol FK olacağı, renklerinin ise Turuncu-Mavi olacağı belirtiliyor.

Hatay´da amatör lig karşılaşmaları da çeşitli sahalarda oynanmaya devam ediyor.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Asaş Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Erzin Gökdere Spor ile 2-2 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Yıldır, Oğulcan Yabanabat ve Ali Can Sert´in yönettiği maçta, Asaş Spor´un gollerini Alper Karacaoğlan ve Alper Bektaşlı, Erzin Gökdere Spor´un gollerini de Kaan Esen ile Niyazi Büyükkal attı. Sert geçen karşılaşmada Asaş Spor´dan Akın Atav ve Mehmet Can Tuncer, Gökdere Spor´dan da Sait Temel, M. Fatih Gürbüz (yedek futbolcu) ile Abdullah Kartal (idareci) kırmızı kart gördü.

U-16 Ligi karşılaşması
Hatay Amatör U-16 Ligi karşılaşmaları da sürüyor. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Yükseliş Koleji Spor-Dörtyol Belediye Spor U-16 takımının maçı, 3-1 sonuçlandı. Hatay bölgesi hakemleri Serkan Sadırlı, Ahmet Nusev Çalışlar ve Zeliha Eren´in yönettiği maçta, Yükseliş Koleji Spor´un gollerini Doğan Koç (2) ve Hasan Dev atarken, Dörtyol Belediye Spor´un golünü de Muhammet Akdemir kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —