Tarih: 07.12.2019 09:27

Gözcüler 5-2 yenildi

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Nişrin Spor, Arsuz Gözcüler Spor´u 5-2´lik skorla mağlup etti. Antakya Nazım Koka sahasında aynanan karşılaşmanın golleri her iki yarıda atıldı. Bu sonuçla Nişrin Spor, ligdeki puanını 29´a yükselterek, lider oldu. Ligde Dursunlu Spor 28 puanla ikinci olurken bu takımları 27 puanla Samandağ Gençlerbirliği Spor ve Arsuz Karaağaç Spor, 24 puan da Samandağ Spor izliyor.

Dörtyol Belediye 3-0 yenildi
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor´ ise galibiyetlerini sürdürüyor. Samandağ Gençlerbirliği Spor, sahasında konuk ettiği karşılaşmada Dörtyol Belediye Spor´u 3-0 yendi. Samandağ Sadında yapılan karşılaşmada, Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Hasan İpek (2) ile Koray Filazioğlu attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligdeki puanını 27´ye yükseltti ve averajla üçüncü sıraya geldi.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:
Armutlu Spor: 3-Samandağ Spor: 4
Kırıkhangücü Spor: 1-Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor: 4

Efsane Spor, liderliğini sürdürdü
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor, Bekbele Gençlik Spor´u 4-2´lik skorla mağlup etti. İse Arsuz Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada rakibini 2 gol farkıyla yenen İskenderun Efsane Spor, bu sonuçla ligdeki puanını 21 puana çıkardı ve liderliğini sürdürdü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —