Grev çadırına ziyaret

İskenderun/SES

EKONOMI 24.06.2024 18:04:00 0
Grev çadırına ziyaret

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hizmet İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, AKP Dörtyol İlçe Başkanı Mithat Açıcı ve AKP Payas İlçe Başkanı Veysi Güler, Yolbulan Metal Fabrikası önünde kurulan grev çadırını ziyaret etti ve işçilere destek verdi. Grev çadırında alkış ve sloganla karşılanan başkanlar, çeliş işçilerinin sorunlarını dinledi

Hizmet İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Yetim de "Kardeş sendikamızın grevi bizim grevimizdir. Hep destek, tam destek" değerlendirmesinde bulundu.

AKP Payas İlçe Başkanı Güler, üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Eğitim camiasında uzun süre sendikacılık yaptığını ifade eden Payas Belediye Başkanı Altan, "Emek ve alınterinin kutsallığına inanıyorum. İstenilen rakamı biz hizmet sektöründe veriyoruz. Daha ağır ve zor olan metal sektöründe bu rakamlar makul rakamlardır. Emekçilerin grev kararını kutluyorum. Üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden ve başkanlara teşekkür eden Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise amaçlarının greve çıkmak olmadığını ama altı ay boyunca işveren tarafından dayatılan rakamın emekçilerin sorunlarına merhem olmayacağını gördükleri için greve mecbur bırakıldıklarını ifade etti. Güngör, "Alınterimizin karşılığını alana kadar mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: çadırına ziyaret

Figen öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

AKP'den 'istişare toplantısı'

Hatayspor 'tek listeyle' kongreye gidiyor

Gadir Hum Bayramı kutlandı

Çirkin'den Suriyelilere 'toprak almayın' çağrısı

9 boğulma tehlikesi, 2 boğulma

Öğretmen Figen Yıldırım yaşamını yitirdi

Eğitim-Sen: Laik eğitimin en önemli göstergesi; karma eğitim

Grev çadırına ziyaret

Yolbulan işçisi grevde

Körfez Briç Kulübü açıldı

Rezerv alanlarda çalışma başladı

Eğitim İş: Türkiye’nin eğitim müfredatı olamaz, sahtedir

İki mahallede 'yerinde dönüşüm' projesi

Ekmek 10 lira

  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45