Tarih: 12.09.2023 13:31

Gül’den 2024 yerel seçimine adaylık sinyali

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’ün ikinci kez ilçe başkanlığına getirildiği MHP Belen’in 14. ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Büyüklerimiz evladım burada devam edeceksin der burada devam ederiz. Evladım sen otur, başka arkadaşımıza görevi vereceğiz derlerse de onun peşine kendimiz adaymış gibi düzeriz ve mücadelemizi veririz” dedi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimde alınan sonucu, “İstiklal ve istikbal hedeflerimiz halkımız tarafından sandıkta müdafaa edilmiştir” şeklinde yorumlayan Başkan Gül, ülkenin ‘istiklali de istikbali de Cumhur İttifakının kadrolarına teslim edilmiştir’ görüşünü belirtti.

4,5 yıl önce ‘büyüklerin’ kararıyla Belen’e gelerek aday olduğunu hatırlatan Başkan Gül, ‘aday gösteren iradeye ve şahsına’ Belen de Cumhur İttifakının paydaşlarının tamamının sahip çıktığını, kucak açtığını kaydeden Gül, “Sen büyüklerimizin emanetisin sana sahip çıkmak boynumuzun borcudur dediler” diye konuştu. Görev yaptığı süre içinde parti yönetiminin yanı sıra diğer siyasi partilerin başkanları, 19 mahalle muhtarı, meclis üyelerinin tamamı ve vatandaşlarımızdan olağan üstü bir destek gördüklerini aktaran Gül, Belen Belediyesinin imkânlarının yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi ve hükümetin desteğiyle birlikte ilçemize çok fazla yatırımın gelmesini sağladıklarını kaydetti.

Başkan Gül, Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik de şu mesajı verdi: “Ben inanıyorum ki altı ay sonra yapılacak seçimlerde Belen’de Cumhur İttifakının adayı kim olursa olsun. Bugün seçilen kadro onun arkasına düşecek, bize emanet diye adaya bakacak ve 2019’da yaşadığımız zaferden daha büyüğünü, Belenlilere yaşatacak inşallah. Bizim ekibimize güvenimiz tam. Büyüklerimiz evladım burada devam edeceksin der burada devam ederiz. Evladım sen otur, başka arkadaşımıza görevi vereceğiz derlerse de onun peşine kendimiz adaymış gibi düzeriz ve mücadelemizi veririz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —